Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Què cuines, pel Tast? A Can Roca, trien producte casolà i de collita pròpia

Què fareu, pel Tast? La Local-Ràdio Tiana segueix fent entrevistes amb els 9 restaurants del poble que participen al Tast Tiana d’aquest any, que es farà del 9 a l’11 de juny.

L’Ester Sicras, cuinera de Can Roca, i el seu germà en Jordi, ho tenen ben clar: tant al restaurant com al Tast Tiana segueixen apostant per l’excelència del producte propi o de proximitat, cuinat de forma artesanal i casolana en receptes de tota la vida. L’Ester ens detalla què cuinarà pel Tast:

 

Pel Tast, Can Roca havia acostumat la gent a portar pèsols de collita pròpia. Aquest any, en canvi, aposten per un altre llegum, la mongeta del ganxet, que també produeixen al seu hort, al costat de la masia-restaurant. L’Ester ens explica per què enguany han triat aquests 2 plats:

 

L’Ester només pujarà a la mostra el darer dia del Tast i serà el seu germà, en Jordi, qui atendrà la clientela a l’estand de la Plaça de la Vila.

El Tast Tiana tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de juny. Els tiquets per les degustacions de menjar valdran 3 euros i els de les degustacions de vi, 2,5 euros. Els preus tenen descomptes de fins a 3 euros si es compren més tiquets a la vegada.

El programa de totes les activitats el podeu trobar a la web del seu bloc oficial.