Comerç | Km. 0

L’ACIST torna al carrer amb la fira Tiana Terra

/ martalopez

L’objectiu d'aquesta fira, que es farà dissabte 18 de juny, és ser un punt de trobada de productors i artesans alhora que aposten pel medi ambient, l’ecologia i la natura a través de xerrades, informació i tallers temàtics.

Marta  López | 16/06/2022 a les 16:38 0
 

L’Associació de Comerciants i Serveis de Tiana (ACIST) torna a sortir al carrer aquest dissabte 18 de juny amb la fira Tiana Terra. Tal com recorda en Lluís Gallén, dinamitzador de l’associació, aquesta serà la seva segona edició:

 

Aquesta és la segona de les cinc fires que l’ACIST organitzarà aquest 2022. La primera va ser Sant Jordi:

 

Des de les deu del matí i fins a les cinc de la tarda, l’Avinguda Isaac Albéniz i el carrer Sant Cebrià es transformaran per acollir les parades, activitats i tallers que formaran part d’aquesta fira. L’objectiu del Tiana Terra és ser un punt de trobada de productors i artesans alhora que aposten pel medi ambient, l’ecologia i la natura a través de xerrades, informació i tallers temàtics:

 

La fira comptarà amb parades de fruita i verdura ecològica, mel de Tiana, melmelades i formatges artesans, tastets i cervesa artesana, cosmètica natural, artesania en paper, fusta i objectes reciclats, joieria i bijuteria feta a mà, planta i flor. A més, hi haurà un espai gastronòmic per les persones que es vulguin quedar a dinar:

 

Els forns del poble faran diferents varietats de pa ecològic i Mi Bella Serendipia posarà a la venda llibres amb la temàtica de la fira. Pel que fa a les xerrades, que es faran a l’Espai Cultural, es parlarà des d’economia circular fins a alimentació sostenible:

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de acist tiana (@acisttiana)

Tiana Terra també comptarà amb diversos tallers i jocs d’enginy:

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de acist tiana (@acisttiana)

Tot el recorregut es guarnirà amb planta i flor que un cop finalitzada la fira s’obsequiarà als visitants.

Marta López
Marta  López