Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La primera promoció de batxillerat de l’Institut Tiana ja ha finalitzat les Proves d’Accés a la Universitat

Després de tres dies d’exàmens, avui, la primera promoció de batxillerat de l’Institut Tiana ja ha finalitzat les Proves d’Accés a la Universitat. Unes proves que van començar el passat dimarts 14 de juny i que s’han allargat fins avui, dijous 16 de juny. Es tracta del primer any, després de 2019, que es recupera el format prepandèmia basat a concentrar els exàmens en tres dies en lloc de distribuir-los en quatre jornades.

Els alumnes de l’Institut Tiana expliquen que abans d’examinar-se estaven nerviosos, com l’Ariadna Rubio:

 

Però també reconeixen que un cop fets els primers exàmens els nervis es van anar rebaixant. Així ho explica el Nil:

 

Segons els alumnes de l’Institut Tiana, els exàmens de llengües no han estat massa complicats. No obstant això, consideren que la prova de Llengua Castellana era més difícil que la de Llengua Catalana, tal com explica l’Oriol:

 

Un dels exàmens més polèmics d’enguany ha estat el de Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials. Les xarxes socials s’han omplert de queixes al respecte. La Ingrid, alumna de l’Institut Tiana reconeix que ha estat un examen massa difícil comparat amb la resta:

 

Una altra assignatura polèmica ha estat Electrotècnia. A l’Institut Tiana només un alumne s’ha examinat d’aquesta matèria, el Gerard, que explica que la prova era massa complicada i no s’assemblava als models d’anys anteriors:

 

Després de setmanes de preparació i tres dies intensius d’exàmens, els alumnes ja tenien moltes ganes d’acabar la Selectivitat. Ara, tal com explica la Ingrid, només els queda celebrar la graduació, que tindrà lloc demà divendres, i ja donaran per tancada la seva etapa a l’institut:

 

El proper 29 de juny els alumnes rebran les notes de les PAU i, després d’un període de reclamacions i revisions d’exàmens, podran matricular-se als diferents graus universitaris.