Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les propostes musicals del Festivalet

El D’acords, el cicle d’espectacles en petit format organitzat per Bandabòlit i l’Ajuntament de Tiana, tanca la temporada el proper dissabte 18 de juny amb la celebració de la segona edició del Festivalet.

Després de l’actuació dels combos Out Time Kids i Orange Background, de Mozartiana, The Sound Ones, de L’Aula Masafrets de Mataró i The Iguanas, de l’Escola Muba de Badalona, serà el torn dels dos grups convidats.

A dos quarts de nou del vespre pujarà a l’escenari el grup emergent local Gattari, guanyador de la darrera edició del Maresmusic, i com a gran cloenda del Festivalet, a tres quarts de deu de la nit, serà el torn de Gramophone Allstars Big Band.

GATTARI

Gattari posarà a to el públic amb el seu mestissatge de músiques com el reggae, el pop, el rock i el funk. Aquesta banda emergent es va emportar tres premis al Concurs de Música Jove del Maresme, celebrat el passat 13 de novembre: el del vot popular, consistent en 500 euros en material musical; la contractació per participar en un festival itinerant i el premi local de Tiana, que els assegurava la realització d’un concert al poble.

Des de llavors, la formació musical ha dut a terme diversos concerts i ha incrementat el seu repertori amb temes nous:

 

Des de Gattari esperen amb moltes ganes el concert de dissabte:

 

GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND

Els 17 músics que formen part de The Gramophone Allstars Big Band pujaran a l’escenari del Parc de l’antic camp de futbol amb la seva fusió de música jamaicana dels anys seixanta amb diferents estils de música negra. Al capdavant de la formació es troba el saxofonista bisbalenc Genís Bou:

 

Entre els 17 músics de la banda es troben tres membres que van estar presents en la primera edició del Festivalet: el bateria de Mazoni i dues de les tres The Sey Sisters:

 

Bou explica que va iniciar el projecte l’any 2008, quan encara no era una big band:

 

Ell mateix ens explica que l’any 2014 va suposar un abans i un després per a ells:

 

Com s’aconsegueix, però, coordinar a un grup tan gran de músics? En Genís ens ho explica:

 

The Gramophone Allstars Big Band ha enregistrat dos discos i dos EP, l’últim d’ells titulat “Love Letter”:

 

En Genís avança que en el concert de dissabte es podran escoltar temes tant d’aquest darrer EP com de la resta de la seva discografia:

 

El Festivalet també comptarà amb la participació d’Ultra-Volta DJ’s, que entre concert i concert i al tancament del festival amenitzaran la jornada amb les seves sorprenents propostes musicals.