Cultura

L’Agrupació torna a apostar per Woody Allen

/ martalopez

Vuit anys després de la seva estrena a la Sala Albéniz, el grup de teatre tornarà a representar l’obra de teatre "Riverside Drive", escrita pel cineasta i escriptor novaiorquès.

Marta  López | 28/01/2020 a les 13:02 0
 

Riverside Drive és el nom d’una avinguda de Nova York que va de nord a sud de Manhattan. Però també és el nom d’una de les peces teatrals del cineasta i escriptor Woody Allen, la qual es va portar a la Sala Albéniz ara fa 8 anys gràcies a l’Agrupació Artística del Casal. Ara, el grup de teatre amateur ha volgut recuperar-la i tornaran a representar-la durant dos únics dies. Ho explica l’Enric Monreal:

 

Riverside Drive, que es podrà veure aquest dissabte 1 de febrer a les deu de la nit i diumenge 2 de febrer a dos quarts de set de la tarda, està protagonitzada per tres personatges:

 

L’Enric Monreal, que farà el paper de Fred Savage per segona vegada, estarà acompanyat per dos actors més: l’Heribert Aixelà, que tornarà a fer de Jim Swain, i la Montse Bort, que s’estrena amb el paper de Bàrbara:

 

Tot i que el nom de Woody Allen es relaciona sobretot amb el cinema, també té aquest vessant teatral. El pròxim projecte de l’Agrupació després de Riverside Drive, però, sí que estarà estretament relacionat amb el món cinematogràfic:

 

Marta López
Marta  López