Solidaritat

L’Ajuntament destina a Pallassos Sense Fronteres 6.000 euros de la partida de solidaritat per promoure activitats al poble i les escoles

La signatura del conveni s’ha produït aquest dimecres 2 de novembre a la Sala de Plens entre Jaume Mateu, en Tortell Poltrona, i l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra. / martalopez

El gruix d’activitats que preveu el conveni tindran lloc durant els actes que el consistori ha organitzat de cara al Dia de la Infància i l’Adolescència.

Marta  López | 02/11/2022 a les 11:14 0
 

L’Ajuntament de Tiana ha signat aquest dimecres 2 de novembre un conveni de cooperació amb Pallassos Sense Fronteres, consistent en la donació a l’ONG de 6.000 euros del pressupost de solidaritat per promoure diverses activitats al poble i les escoles.

La signatura s’ha produït a la Sala de Plens entre Jaume Mateu, en Tortell Poltrona, i l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, amb la presència de la regidora de Cultura i Solidaritat, Cristina Comas.

El gruix d’activitats que preveu el conveni tindran lloc durant els actes que el consistori ha organitzat de cara al Dia de la Infància i l’Adolescència. Del 12 al 18 de novembre es faran xerrades divulgatives de Pallassos Sense Fronteres a les escoles Lola Anglada, Tiziana i l’Agrupament Escolta Roger de Flor a càrrec dels Mabsutins, la companyia tianenca sorgida d’aquesta ONG. De fet, en Tortell Poltrona ha volgut destacar l’estreta relació entre Tiana i Pallassos Sense Fronteres:

 

Mabsutins també seran els encarregats de conduir, juntament amb Bandabòlit, la cercavila fins a la plaça de la Vila del matí de dissabte 19, on tindrà lloc la lectura del manifest per part del Consell d’Infants i Adolescents i, posteriorment, la realització de l’espectacle “Set up” de Los Barlou, tres clàssics de l’escena circense catalana, junts en un espectacle hilarant per a tots els públics.

L’alcalde de Tiana explica que amb aquest conveni han volgut lligar el poble educador amb la solidaritat i la cooperació i continuar potenciant l’aposta del govern per l’espectacle de carrer:

 

Paral·lelament al conveni, els actes del Dia de la Infància i l’Adolescència també comptaran amb una xerrada el divendres 15 a l’Escorxador per a pares i mares titulada “Canvis a l’adolescència”, a càrrec de Marta Tordera de l’Institut Privat d’Estudis de la Sexualitat i la Parella (IESP), i la projecció al Garden durant el vespre del dissabte 19 de curtmetratges de terror i cinema fantàstic per a joves dels 12 als 16 anys.

Des de l’Ajuntament expliquen que totes aquestes activitats es donaran a conèixer a través d’un cartell elaborat per un dissenyador novell, en Pau Benito, per tal d’ajudar als joves talents i promocionar el talent local.

El conveni amb Pallassos Sense Fronteres també inclou la realització d’un espectacle durant les vacances de Nadal.

Marta López
Marta  López