Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana es prepara per celebrar la Castanyada amb la Kastanienfest i la Castanyada terrorífica

Tiana ja es prepara per celebrar la Castanyada amb activitats pensades per a totes les edats. Aquest mateix divendres 28 d’octubre, per exemple, tindrà lloc la festa organitzada pels socis i sòcies de la Llar de Persones Grans de Tiana. L’acte començarà a les sis de la tarda i comptarà amb un berenar amb castanyes, panellets, moniatos i cava amenitzat amb la música del Duet Dava.

El dissabte 29 serà el torn dels joves amb la Kastanienfest de Descorxats, una de les cites anuals de l’entitat juvenil. Enguany es farà a la Sala Albéniz a partir de dos quarts de deu de la nit i comptarà amb una cervesada popular, DJ i concurs de disfresses. Elles mateixes ens ho expliquen:

 

El concurs de disfresses disposarà d’un premi individual i un col·lectiu. Des de Desconxats recomanen portar el got de casa i diners en efectiu.

Per acabar, el públic infantil i familiar també tindrà opcions d’oci gràcies a la tarda i vespre que l’Ajuntament de Tiana ha organitzat de cara el dilluns 31 d’octubre. Tot començarà a les set de la tarda amb l’espectacle de carrer “Pakonstein”, adaptat per a l’ocasió en un passa carrers que anirà des de l’Avinguda Isaac Albéniz fins a la plaça de la Vila. Ens ho explica el conductor de l’espectacle:

 

A la plaça de la vila tindrà lloc l’espectacle final i es donarà pas al DJ, que amenitzarà el final de festa d’aquesta “Castanyada terrorífica” amb música:

 

Paral·lelament a això, el Cau instal·larà parades de castanyes a la plaça dels Peixos i la plaça de la Vila durant la tarda del diumenge 30 d’octubre i tot el dia del dilluns 31.

Servei especial per Tots Sants

L’Ajuntament de Tiana ha anunciat que, amb motiu de la festivitat de Tots Sants, han preparat un servei d’atenció al públic al cementiri de Tiana durant el diumenge, dilluns i dimarts.

L’horari d’obertura serà de dos quarts de nou del matí a dos quarts de sis de la tarda i l’espai comptarà amb personal que atendrà als usuaris a moure escales o penjar els rams de flors per a qui ho necessiti.

Com ja és habitual, el dimarts 1 de novembre hi haurà servei gratuït d’autobús de vuit del matí a tres del migdia, que tindrà parada d’inici i final a la plaça Jordana. Des d’allà arribarà fins al cementiri passant per Passeig de la Vilesa, Isaac Albéniz i Edith Llaurador.

El consistori afegeix que s’està preparant tant l’interior del cementiri com el mirador a l’espai del bosquet, així com els accessos del camí de l’Alegria i el camí del cementiri, i s’han netejat i deixat a punt els serveis de WC. S’han posat, també, més contenidors per a les persones que netegin els nínxols.

Per facilitar l’accés a les visites hi haurà obertes les dues portes del cementiri, tant la principal com la de l’accés inferior pel bosquet, just a tocar de l’espai d’aparcament i del punt on para l’autobús. Per poder facilitar l’accés de l’autobús, durant el matí de l’1 de novembre no es podrà aparcar al carrer d’en Gosch.