Esports

L’Aquatrail solidària de Fes Tri Tiana arriba aquest diumenge

/ martalopez

De cada inscripció es destinaran 4 euros a l’associació ASDENT.

Marta  López | 04/09/2019 a les 11:23 0
 

La piscina municipal i la Serralada de Marina tornaran a ser els escenaris de l’Aquatrail organitzada pel Club Fes Tri Tiana. La prova esportiva, que tindrà lloc aquest diumenge 8 de setembre a partir de les deu del matí, arriba aquesta segona edició amb un nou adjectiu, “solidària”. I és que de cada inscripció es destinaran 4 euros a l’associació ASDENT.

L’Aquatrail està destinada a menors nascuts entre el 2002 i el 2013. Tal com explica el president i entrenador del club, David Vergés, l’any passat va funcionar molt bé i han volgut millorar-lo ampliant categories:

 

El principal objectiu de l’Aquatrail, tal com explica en David Vergés, és passar una bona estona fent esport per una bona causa:

 

Segons Vergés, el que fa únic aquest Aquatrail és el gran avantatge de comptar amb una muntanya on poder córrer, en comptes de fer-ho per asfalt:

 

Tots els participants rebran una bossa del corredor i un obsequi personalitzat per part del club. L’Aquatrail compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tiana i la Federació Catalana de Triatló, un fet que, segons manifesten des de l’organització del club, els dóna confiança per organitzar aquesta prova amb la serietat que els caracteritza.

Marta López
Marta  López