Ensenyament

L’Aula d’Extensió Universitària engega el curs amb un ampli ventall de xerrades per saber més

Una de les xerrades de l'Aula a la sala Albéniz, el curs passat / sergiquevedo

Ciència, història contemporànea, neurologia i, fins i tot, una actuació musical amb castanyoles conformen el programa del trimestre que comença.

Alèxia  Guilera | 09/10/2017 a les 12:28 1
 

Torna l’Aula d’Extensió Universitària (AEU), de nou compartida entre Tiana i Montgat. Les xerrades, a mig camí entre la divulgació i les classes magistrals que es fan a qualsevol facultat catalana, busquen il.lustrar sobre temes molt diversos d’actualitat. Això sí: van adreçades a un públic una mica format i no específicament de la Tercera Edat. Oïents que, per sobre tot, tingui curiositat per tot allò que els envolta, tal com explica la Beatriu Martínez, presidenta de l’AEU:

 

Les organitzadores de l’Aula posen especial èmfasi en que les xerrades siguin amenes i entenedores. Els temes de les dues primeres xerrades d’aquest primer trimestre -que ha començat a Montgat el 5 d’octubre- responen a sol.licituds fetes per qui ha anat assitint a l’Aula. Són 2 temes que van despertar molt d’interès: l’Alzhèimer i l’eutanàsia. Sobre aquest segon tema versarà, justament, la primera de les xerrades de l’Aula, que farà el 19 d’octubre el doctor en Filosofia i Bioètica Sergio Ramos Pozón, a la sala Albéniz

Com es trien, els temes?

Per fer la tria de temes, a més de l’opinió de l’ “alumnat”, també es compta amb l’experiència d’altres aules universitàries de Catalunya, explica la Rosa, secretària de l’AEU:

 

A la programació de l’AEU d’aquest trimestre hi destaca una actuació, en comptes d’una xerrada, el dia 2 de desembre a la sala Pau Casals de Montgat. Anirà a càrrec de la companyia de castanyoles To-K-tà. La Beatriu ens en parla:

 

Com a tota associació, l’aportació de socis i sòcies és fonamental per poder fer més activitats, per això la Beatriu, la Rosa i la Isabel, també de l’Aula, fan una crida a tianencs i tianenques perquè s’hi associïn:

 

Un dels objectius principals de l’Aula d’Extensió Universitària és deixar ben clar que és una activitats radicalment diferent, i independent, de l’Escola d’Adults Timó, malgrat que comparteixen seu a Montgat.

 

Tal com es feia el curs passat, les xerrades de l’Aula d’Extensió Universitària es faran 2 cops al mes: els dijous a les 18.30h, alternant entre Tiana i Montgat cada 15 dies. Es faran d’ara fins el 14 de desembre.

Alèxia  Guilera
 
 
  1. […] des de la bioètica” és la pròxima conferència del cicle que ha organitzat l’Aula d’Extensió Universitària Timó fins al desembre. Una de les organitzadores de les xerrades, Isabel, ens explica el seu […]

Comments are closed.