Km. 0 | Menjar i beure

L’Avi Mingo s’uneix a la ruta gastronòmica “Tallem el bacallà”

L'empedrat de bacallà de l'Avi Mingo. Foto: Instagram Avi Mingo. / martalopez

El menú “Tallem el bacallà”, que estarà disponible fins al 5 de juny, està format per un empedrat de bacallà i mongetes del ganxet, morro de bacallà amb cigrons d’Astorga i pastís de formatge casolà.

Marta  López | 03/05/2022 a les 11:20 0
 

L’Avi Mingo comptarà, fins al 5 de juny, amb un menú gastronòmic especial. El restaurant tianenc s’ha unit a la ruta gastronòmica “Tallem el bacallà”, en la qual ofereix un menú on el protagonista és aquest ingredient.

La Sandra Parodi explica que el menú “Tallem el bacallà” està format per un empedrat de bacallà i mongetes del ganxet, morro de bacallà amb cigrons d’Astorga i pastís de formatge casolà:

 

Parodi explica que aquesta va ser una proposta que els va arribar del seu proveïdor de bacallà:

 

Fins ara, aquesta ruta gastronòmica s’havia dut a terme a la zona de Barcelona, però aquest any l’han estès a la resta de Catalunya:

 

De fet, l’Avi Mingo és l’únic restaurant del Maresme inclòs dins d’aquesta ruta:

 

L’Avi Mingo es caracteritza per elaborar una cuina casolana, tradicional i de temporada, una essència que han aconseguit traslladar també en aquest menú gastronòmic.

Una notícia elaborada en col·laboració amb l’Andrea Romera.

Marta López
Marta  López