Esports

L’Enrucada tanca la seva edició reinventada

La sortida de l'Enrucada d'aquest any. Font: Facebook de l'Enrucada. / martalopez

Enguany, en comptes de concentrar la cursa i la caminada en un sol dia, es podien fer entre el 15 de setembre i el 15 d’octubre utilitzant aplicacions com Wikiloc i Strava.

Marta  López | 20/10/2020 a les 12:46 0
 

Sorpresos i contents. Aquesta és la valoració que fa l’Skate, un dels membres de Bike Tiana, de l’Enrucada reinventada d’enguany:

 

El context actual provocat per la crisi sanitària ha fet variar el seu format. Així doncs, en comptes de concentrar la cursa i la caminada en un sol dia, es podien fer entre el 15 de setembre i el 15 d’octubre utilitzant aplicacions com Wikiloc i Strava:

 

Tenint en compte els temps de cada participant a recórrer els 10 quilòmetres de la caminada o els 13,5 de la cursa, ja es troben disponibles les llistes d’arribada a meta a la pàgina web de l’Enrucada. Tot i això, l’Skate recorda que no vol ser una cursa competitiva:

 

Enguany, l’Enrucada també ha continuat amb la iniciativa de fer partícips als més petits de la família mitjançant el joc Running Ruc:

 

En resum, estan contents amb com ha funcionat aquest nou format, però de cara a pròximes edicions tornaran a l’original:

 

De fet, l’edició de l’any que ve, la del 2021, serà la desena. Deu anys d’Enrucada que esperen celebrar amb normalitat.

Marta López
Marta  López