Can Boter | Cultura

Les dues últimes sessions del Taller de Can Boter abans de marxar de vacances

Una de les experiències gastronòmiques a Can Boter. Foto: Lluc Armengol. / martalopez

Avui, divendres 22, faran un viatge per tota la ribera del Mediterrani gràcies al duet de músics Massi & Alex. Tancaran el proper divendres 29 amb Brasil com a temàtica gastronòmica i musical.

Marta  López | 22/06/2018 a les 12:51 0
 

El Taller de Can Boter tancarà per vacances amb una última experiència gastronòmica i artística el proper divendres 29 de juny, posant fi a la programació que va començar el mes de maig. En Lluc Armengol, dinamitzador de l’espai El Taller de Can Boter, explica que la temàtica se centrarà en la cultura musical i la gastronomia d’un país, Brasil:

 

I és que tal com explica en Lluc, durant aquest mes de juny han fet un viatge per diferents països i cultures:

 

El viatge a Brasil serà la setmana que ve. Aquest divendres 22, però, el viatge englobarà tota la ribera del Mediterrani gràcies al duet de músics Massi & Alex. Ells dos faran un concert interpretant diferents músiques de la mediterrània. L’Àlex ens ho explica:

 

Amb aquest concert tan divers culturalment que faran a Can Boter, afegeix l’Àlex, també volen reivindicar i protestar contra la situació actual cap a les persones refugiades i migrants:

 

La part gastronòmica l’aportarà el xef Jordi Fatjó, amb un plat de cuina mediterrània acompanyant la temàtica de la vetllada.

Balanç de fi de curs

El Taller de Can Boter és una iniciativa sorgida de l’Associació Artística i Gastronòmica de Can Boter, que aquest any ha celebrat el seu primer aniversari. En Lluc fa el balanç final de la temporada, ara que ja estan a les portes del final:

 

En Lluc afegeix que han intentat que tota la programació tingués un nivell alt de qualitat:

 

Durant el mes de juliol i agost, el Taller de Can Boter tanca, però tornaran al setembre amb noves apostes que esperen sorprendre.

Marta López
Marta  López