Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Casal de Joves de Tiana organitza l’Estiu jove

El Casal de Joves de Tiana i l’Espai Jove de Montgat han planificat una sèrie d’activitats formatives, lúdiques i de lleure pel mes de juliol. Amb el nom d’Estiu Jove, han organitzat un calendari ple de propostes repartides entre els dos municipis. La Sara Torruella, tècnica de Joventut, n’enumera algunes:

 

Aquest és el tercer any que ho organitzen. Els dos anys anteriors, explica la Sara, les activitats van anar molt bé i assegura que aquest any tot apunta a que passarà el mateix. Les propostes estan tenint èxit i gairebé totes les places estan plenes:

 

Les inscripcions estaran obertes fins el 27 de juny. El que més està triomfant, assenyala la tècnica de Joventut, són les sortides:

 

Totes les activitats estan destinades a joves a partir de 12 anys i, per això, han intentat que siguin assequibles per a ells. Per aconseguir-ho, gairebé tota la programació és gratuïta, excepte la sortida amb segway i la sortida a Port Aventura.

Oficialment, l’Estiu Jove començarà el dilluns 2 de juliol, tot i que el dissabte 30 de juny es farà el torneig de futbol que organitza la regidoria d’Esports. El dissabte 21 de juliol, es farà una gran festa de l’escuma, amb disco mòbil, al Parc de l’Antic Camp de futbol.