Cultura

Les “Fruites” de Daniel Aixelà protagonitzen la nova exposició de l’Espai Cultural

Una de les obres que es podrà veure a l'exposició "Fruites". Font: Junts per Tiana. / martalopez

La mostra es podrà visitar del 15 al 31 d’octubre de sis de la tarda a vuit del vespre entre setmana i d’onze del matí a dues del migdia els caps de setmana.

Marta  López | 14/10/2021 a les 10:39 0
 

L’Espai Cultural de Junts per Tiana no s’atura. El passat diumenge 10 d’octubre va finalitzar l’exposició de “Les cases pairals de Tiana”, la mostra fotogràfica de Josep Salvatierra i Xavi Rodrigo que es va haver de prorrogar una setmana més del previst i va comptar amb més de 300 visitants, segons dades de l’agrupació d’electors.

Ara, aquest mateix divendres 15 d’octubre l’Espai Cultural ja enllaçarà amb la següent exposició, aquest cop amb les “Fruites” de Daniel Aixelà com a protagonistes.

En total, es podran veure sis peces de gran format: un meló d’Alger, un meló d’aigua, una magrana, una figa, una mandarina, un codony i un autoretrat. Aixelà explica per què ha escollit les fruites com a temàtica principal:

 

L’autor explica la curiosa tècnica que ha fet servir per pintar aquestes obres:

 

La seva relació amb el dibuix i la pintura es remunta a quan va estudiar Arquitectura, però ha sigut durant els darrers anys quan s’hi ha dedicat amb major mesura:

 

Daniel Aixelà exposarà per primera vegada a Tiana, poble amb el qual té un vincle estret:

 

La mostra es podrà visitar del 15 al 31 d’octubre de sis de la tarda a vuit del vespre entre setmana i d’onze del matí a dues del migdia els caps de setmana. La inauguració tindrà lloc aquest divendres 15 d’octubre a dos quarts de set de la tarda.

Marta López
Marta  López