Comerç | Km. 0

Les novetats de la tercera edició de l’Art Garden Market

Font: Facebook Art Garden Market. / martalopez

Durant el primer cap de setmana de desembre torna la fira de Nadal que uneix l’art, l’artesania, la gastronomia i les plantes i flors en un mateix espai, molt enfocada al públic familiar.

Marta  López | 25/11/2019 a les 16:25 0
 

L’Art Garden Market arriba aquest cap de setmana en la seva tercera edició. La iniciativa que van començar ara fa dos anys quatre tianencs; l’Anna Mayolas, en Jordi Santamaria, en Jordi Piera i en Mario Tarragó; torna amb novetats. L’Anna i el Jordi les expliquen. Abans, però, Santamaria diu que aquesta tercera edició serà un punt d’inflexió per a ells:

 

L’Art Garden Market es defineix com una petita fira de Nadal que uneix l’art, l’artesania, la gastronomia i les plantes i flors en un mateix espai, molt enfocada al públic familiar. En Jordi Santamaria explica que el nexe entre tots els components de la fira és el km.0:

 

Enguany comptaran amb novetats tant en l’àmbit dels paradistes i de l’artesania com de la gastronomia. Per una banda, s’incorporaran nous paradistes de fora de Tiana, tal com explica l’Anna Mayolas:

 

Per altra banda, hi haurà noves incorporacions per part d’artesanes tianenques:

 

La part de gastronomia també gaudirà de novetats:

 

A més, el bar principal anirà gestionat per la Sandra Parodi i l’Adriana Roxlo:

 

Aquest any també buscaran la col·laboració amb els alumnes de l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona, tal com explica en Jordi Santamaria:

 

A més, Santamaria explica que també han comptat amb suport de l’Ajuntament de Tiana i que de cara a l’any que ve esperen poder tenir una col·laboració més estreta:

 

L’Art Garden, que es farà dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre, obrirà a les 11 del matí i tancarà a les 9 de la nit. L’objectiu és que tothom qui vagi pugui passar el dia allà, comprant, menjant i participant en els tallers que es faran. L’Anna explica algunes de les ofertes que es trobaran, sobretot destinades al públic infantil:

 

Per conèixer millor els paradistes i artistes que es podran trobar i seguir totes les novetats, podeu consultar les xarxes de l’Art Garden Market a Facebook, Twitter i Instagram.

Marta López
Marta  López