Urbanisme

L’escola Tiziana també tindrà un Kiss&Ride

/ martalopez

A partir del 3 d’abril, coincidint amb la tornada a l’escola després de les vacances de Setmana Santa, es començarà a implementar aquest sistema d'estacionament. Estarà situat a la part del darrere, és a dir, a l'entrada de l'Escola de Música pel carrer Can Gaietà.

Marta  López | 27/03/2018 a les 18:04 0
 

A partir del 3 d’abril, coincidint amb la tornada a l’escola després de les vacances de Setmana Santa, es començarà a implementar el Kiss&Ride a l’escola Tiziana. Arran d’una enquesta feta als pares i mares, es va arribar a la conclusió que hi havia la necessitat de disposar d’aquest tipus d’estacionament. La Núria Garcia, regidora d’Urbanisme, explica quin és el funcionament d’aquestes places:

 

En total, hi hauran 7 places situades a la part del darrere, és a dir, al carrer Can Gaietà, on està l’entrada de l’Escola de Música.  A més a més, hi hauran 6 places reservades al professorat, on podran aparcar els seus vehicles en horari escolar.

La regidora d’Urbanisme explica que tot plegat busca millorar la mobilitat en la zona de la Ciutadella, ja que tots els cotxes que utilitzin aquesta entrada rebaixaran el flux de trànsit a l’entrada principal:

 

El gener de l’any passat ja van implementar aquest mètode d’estacionament a l’escola Lola Anglada, i la Núria Garcia diu que està funcionant amb èxit. A diferència de l’escola Lola Anglada, però, a l’escola Tiziana només funcionarà durant l’entrada a primera hora del matí:

 

El primer dia que es posi en funcionament, el proper 3 d’abril, hi haurà un reforç policial per explicar i fer pedagogia de com funciona aquest sistema d’estacionament.

Marta López
Marta  López