Ensenyament | Escola

L’eutanàsia, temàtica de la pròxima conferència de l’Aula d’Extensió Timó

Conferència de l'Aula d'Extensió Universitària a la Sala Albéniz (2017). / lalocal

Anirà a càrrec del doctor en filosofia i bioètica Sergio Ramos Pozón i es farà a la Sala Albéniz aquest dijous a les 18.30h. Les xerrades del cicle es fan cada 15 dies, a Tiana o a Montgat.

Anna  Molas | 17/10/2017 a les 11:38 0
 

“L’eutanàsia des de la bioètica” és la pròxima conferència del cicle que ha organitzat l’Aula d’Extensió Universitària Timó fins al desembre. Una de les organitzadores de les xerrades, Isabel, ens explica el seu objectiu:

 

El ponent serà Sergio Ramos Pozón, Doctor en Filosofia i Bioètica per la Universitat de Barcelona. Isabel ens explica que no va ser fàcil trobar un ponent en aquest tema des de la vessant filofòfica i afirma que serà interessant pels dubtes que pugui resoldre:

 

El cicle de conferències va engegar a començament d’octubre i està plantejat de manera que hi hagi varietat de temes, així ho afirmen les organitzadores Isabel i Rosa:

 

Les conferències del cicle organitzat per l’Aula d’Extensió Timó per aquest trimestre duraran fins al desembre. Tiana i Montgat s’estan alternant per acollir quinzenalment el que en total seran set actes programats.

Des de La Local-Ràdio Tiana anirem anunciant les conferències els dies previs a la seva celebració.

Aquesta informació ha estat elaborada conjuntament amb Alèxia Guilera.

Anna  Molas