Viure a Tiana

L’onzena edició de l’Enrucada ja té les inscripcions obertes

La sortida de l'Enrucada. Font: Facebook de l'Enrucada. / martalopez

L’activitat esportiva es farà el dissabte 17 de setembre, la sortida tindrà lloc a dos quarts de nou del matí al Parc de l’antic camp de futbol i voldrà mantenir el recorregut del 2021.

La  Local | 26/07/2022 a les 11:06 0
 

L’onzena edició de l’Enrucada ja comença a agafar forma. L’activitat esportiva, que forma part de la Festa Major de Sant Cebrià, es farà el dissabte 17 de setembre, la sortida tindrà lloc a dos quarts de nou del matí al Parc de l’antic camp de futbol i voldrà mantenir el recorregut del 2021.

Les inscripcions per participar en la cursa o a la caminada estan obertes des del passat 13 de juliol i es tancaran un cop s’assoleixi el nombre màxim de 450 inscrits en total, sumant els participants de la caminada popular de 10 quilòmetres i de la cursa de muntanya de 15.

Com ja és habitual, les inscripcions es realitzen a través de la plataforma de pagament de Runedia, tenen un preu popular de 10 euros i inclouen una samarreta, la bossa-regal, un got de l’Enrucada, l’entrepà de botifarra amb opció vegana o vegetariana i més sorpreses.

La  Local