Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tres compositors i una cobla de la Catalunya Nord tanquen el Festival d’estiu de cobles i compositors

Aquest dimecres 27 de juliol tindrà lloc l’últim dels tres concerts programats pel Festival d’estiu de cobles i compositors de Tiana d’enguany, el veterà cicle de concerts sardanístics organitzat per l’Agrupació d’Amics de la Sardana de Tiana i l’Ajuntament.

L’escenari serà, com és habitual, el Parc de l’Antic Camp de futbol. El concert que començarà a dos quarts de deu del vespre estarà protagonitzat per la Cobla Sol de Banyuls, que interpretaran sardanes de Mariel·la Finet, Lluc Vizentini i Aurora Vizentini. La Leles ens ho detalla:

 

La Cobla Sol de Banyuls es va fundar l’any 2011 a la Catalunya Nord. Entre els seus membres es troben dos dels tres compositors que es podran escoltar i ballar aquest dimecres, els germans Lluc Vizentini al flabiol i Aurora Vizentini a la tenora. Ambdós han nascut en una família on la música i la cobla es viu de manera intensa:

 

De fet, la tercera compositora de la nit serà la mare dels germans Vizentini, la Mariel·la Finet:

 

El festival també compta amb el concurs de sardanes revesses, que comptarà amb un premi d’un cava Alta Alella al concursant que hagi sumat més encerts en les tres revesses del concurs.

Conegut anteriorment com a sardanes a la fresca, el Festival d’estiu de cobles i compositors es va canviar el nom per adequar-ho a la importància que tenien aquestes audicions.