Política

Marta Guàrdia: “No sóc cap trànsfuga; JuntsxCat Tiana m’ha fet fora del partit”

La regidora Marta Guàrdia. Font: Marta Guàrdia. / martalopez

La regidora no adscrita ha publicat un comunicat on explica els motius pels quals el seu fins ara partit li va demanar la dimissió i els quals la van portar a decidir renunciar i no entregar l’acta de regidora a JuntsxCat.

Marta  López | 30/07/2021 a les 16:13 0
 

La regidora Marta Guàrdia ha publicat un comunicat aquest divendres 30 de juliol per desmarcar-se de les acusacions que la titllen de trànsfuga i assegura que ha sigut Junts per Catalunya Tiana qui l’ha fet fora del partit.

Segons l’ara regidora no adscrita, el passat 21 de juliol l’agrupació local li va entregar una carta signada on demanaven la seva dimissió de cara al setembre i, després de valorar-ho, va decidir que no calia “allargar l’agonia” i va dimitir el dia 26, un dia abans del ple extraordinari.

A l’escrit, explica els motius pels quals el seu fins ara partit li va demanar la dimissió i els quals la van portar a decidir renunciar i no entregar l’acta de regidora a JuntsxCat. Segons Guàrdia, no estava d’acord “amb una pretesa moció de censura contra el govern actual”, no volia prevaricar i votar en contra de l’expedient sancionador per les obres a la Sala Albéniz i va voler votar a favor de l’habitatge tens i de les ordenances de les terrasses.

A més, diu que volia seguir ajudant amb la residència i posar-se “a disposició del poble per ajudar amb el tema a la gent gran”. Sobre això, afegeix que “em vaig oferir desinteressadament per ajudar amb la residència”, i recorda que la seva delegació especial – per la qual percep una retribució anual bruta de 10.000 euros– va obtenir l’aprovació “dels tres partits que conformàvem Govern”.

Per últim, assegura que sempre ha volgut millorar el poble “aportant el millor de mi i ho seguiré fent, ara des del Grup no Adscrit.” Guàrdia ja va formar part d’aquest grup al final de la passada legislatura, quan va sortir d’ERC Tiana.

Marta López
Marta  López