Esports

Nadal esportiu

El CV Tiana durant el Vòlei Day del 2019. Foto: Guillem Francàs / martalopez

La zona poliesportiva acollirà el 23 de desembre el Campus i el Vòlei Day. A més, del 27 al 5 de gener tindrà lloc el Campus de Nadal del CCE Tiana.

Marta  López | 20/12/2022 a les 14:21 0
 

La regidoria d’Esports ha organitzat de cara al matí del 23 de desembre una nova edició del Campus Day, un campus poliesportiu on infants de 6 a 12 anys podran jugar de manera gratuïta a futbol, voleibol, bàsquet, circuits d’agilitat i psicomotricitat a les instal·lacions esportives municipals.

L’horari serà de nou del matí a dues del migdia, amb servei d’acollida opcional fins a les tres. El punt de trobada i recollida serà el camp de futbol municipal. Les inscripcions són limitades i estan disponibles a través de l’aplicació ReservaPlay.

A més a més, les persones que s’acostin a la zona poliesportiva podran anar de públic al Vòlei Day, el torneig d’exhibició dels 15 equips que conformen el Club Vòlei Tiana. Ens ho explica el seu director tècnic, Pep Pradas:

 

Cada un d’ells s’enfrontarà a un equip forà:

 

La jornada començarà a les nou del matí amb els més petits, els equips d’aleví, infantil i cadet:

 

El torn de tarda començarà a les cinc i estarà format pels equips federats i el màster:

 

Desembre és un mes especial pel CV Tiana. Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre portaran 4 equips a la Copa d’Espanya que es disputa a Valladolid:

 

El torneig consta de diferents fases:

 

En Pep destaca que, més que competir, el que més valoren és l’experiència que guanyaran les jugadores:

 

Per acabar, el CCE Tiana organitza del 27 de desembre al 5 de gener el seu habitual Campus de Nadal, que costa 75 euros per setmana pels jugadors i jugadores del Tiana i 85 euros per a la resta.

Marta López
Marta  López