Cultura

Neix una nova revista a Tiana: “La Ben Plantada”

Josep Maria Goñi, aquest dimarts, al costat de La Ben Plantada, escultura feta per Lola Anglada. / Alexia Guilera

La Ben Plantada es defineix com una publicació que "vol ser independent, catalanista i progressista" afirma el seu director, Josep Maria Goñi.

Alèxia  Guilera | 07/11/2017 a les 23:33 0
 

La nova revista, feta a Tiana i amb contingut tianenc, serà mensual i té dos objectius primordials: mostrar la política tianenca de molt a prop i, també, fer focus en la vida cultural de la vila i de les entitats tianenques. La Ben Plantada es defineix com una publicació que “vol ser independent, catalanista i progressista” afirma el seu director, Josep Maria Goñi:

 

La recollida de fons per fer realitat la revista ha anat tant bé, explica Goñi, que tenen garantida la seva publicació durant tot el 2018:

 

El primer número de La Ben Plantada es farà ressò de la moció de censura que podrien fer, grups de l’oposició, a l’alcaldessa Ester Pujol. També, però, hi haurà altres continguts:

 

El tiratge del primer número de La Ben Plantada -que veurà la llum aquest desembre- serà de 4.000 exemplars. Es distribuiran de foma gratuïta a les bústies de tianencs i tianenques.

Alèxia  Guilera