Ensenyament | Institut de Secundària

Les famílies de Tiana segueixen apostant per l’ensenyament públic, i al poble

Alumnes anant a classe per la nova vorera que porta a l'institut, aquest dimarts / Alexia Guilera

1.017 alumnes han començat el curs als 4 centres públics del poble: l'institut Tiana, les escoles Tiziana i Lola Anglada i l'escola bressol municipal El Més Petit de Tots.

Alèxia  Guilera | 12/09/2017 a les 11:12 0
 

Les famílies empadronades a Tiana segueixen apostant, majoritàriament, per l’ensenyament públic i al poble. El nou curs ha començat, aquest dimarts, amb plena normalitat, amb 1.017 alumnes matriculats als 4 centres públics del poble. Tant a les dues escoles d’Infantil i Primària -Tiziana i Lola Anglada- com a l’institut hi han fet millores importants aquest estiu.

A l’escola Lola Anglada ja han finalitzat les obres que permetran canalitzar subterràneament l’aigua de pluja que quedava estancada a un dels patis quan plovia. A l’escola Tiziana s’ha renovat completament la cuina i s’ha col.locat una nova porta a la biblioteca.

L’alumnat de l’institut, per la seva banda, ha estrenat el curs amb la vorera nova que es va fer aquest agost per accedir a l’edifici a peu. Era una obra molt necessària, han coincidit a dir nois i noies aquest matí, poc abans de començar les classes:

 

Tornar a l’institut, després de gairebé 3 mesos de vacances ha estat valorat de manera diferent pels diversos alumnes:

 

La majoria ha arribat abans de les 8.30h per poder-se retrobar amb amics i amigues.

Alèxia  Guilera