Comerç

La Plaça de la Vila s’omple per veure l’espectacle inaugural de Pantera Rosa Produzione

La Pantera Rosa, mestre de cerimònies de la festa inaugural. / martalopez

L'agència de comunicació, premsa i produccions audiovisuals del tianenc Dídac Atzet ha fet el seu espectacle inaugural a la Plaça de la Vila aquest divendres a les vuit del vespre.

Marta  López | 16/02/2018 a les 21:58 0
 

La Plaça de la Vila s’ha omplert de gom a gom per veure l’espectacle inaugural de Pantera Rosa Produzione, l’agència de comunicació, premsa i produccions audiovisuals que el tianenc Didac Atzet ha obert al carrer Marquès de Monistrol número 6. Nens, adolescents i adults han sigut testimonis de la presentació d’aquest nou comerç a Tiana, que ha vingut al poble per oferir un servei també nou: el d’organització de festes.

És per això que el Dídac ha dut a terme aquest divendres 16 de febrer a les vuit del vespre una “petita” mostra del que ell pot oferir als tianencs i tianenques. La seva intenció era doble. Per una banda, presentar el seu nou negoci; i per l’altre, mostrar, amb aquesta presentació, què és el que el seu negoci pot arribar a fer:

 

Amb la mateixa “Pantera Rosa” com a mestre de cerimònies, per l’escenari de la Plaça de la Vila han passat alguns dels artistes que el Dídac representa, com el Mag Lari o el Nico, un imitador de veus. Escoltem un fragment de la seva imitació de Louis Armstrong i Joaquín Sabina:

 

L’espectacle també ha comptat amb la col·laboració de les noies del Club Patinatge Tiana. Elles han sigut les encarregades de començar i acabar el xou, amb un ball musical en el que han aprofitat per repartir llaminadures entre els nens del públic, llançar confeti i serpentines o enarborar banderes amb el logo de Pantera Rosa Produzione.

La traca final, mai millor dit, l’ha protagonitzat un espectacle pirotècnic amb música i focs artificials. Així sonava:

 

Un cop acabada la festa, el Dídac s’ha mostrat sorprès i molt content per la quantitat de gent que hi havia a la Plaça de la Vila i ha convidat a tothom qui volgués a anar fins al seu local per veure una copa de cava i conèixer millor la seva agència de comunicació, premsa i produccions audiovisuals.

Marta López
Marta  López