Menjar i beure | Tast Tiana

Què cuines, pel Tast? El Casal tria producte fresc i de temporada

En Josep, el cuiner del Casal, aquest dimarts / Alexia Guilera

Piruleta de musclos amb escabetx de cítrics i alvocat, i també, bombeta de carabassa a la crema tèbia de gorgonzola són els plats que el cuiner del Casal ha triat pel Tast.

Alèxia  Guilera | 01/06/2017 a les 11:23 0
 

Què fareu, pel Tast? La Local-Ràdio Tiana segueix, aquest dijous, les entrevistes amb els 9 restaurants del poble que participen al Tast Tiana d’aquest any, que es farà del 9 a l’11 de juny.

Pel cuiner del Casal, en Josep, aquest serà el seu primer Tast Tiana. Ha optat per plats amb matèria primera de qualitat i molt propera. Són dues receptes de tota la vida però que ell presentarà en forma de plats més elaborats: piruleta de musclos amb escabetx de cítrics i alvocat i de segon, bombetes de carabassa.

 

En Josep, que ve de les terres de l’Ebre, té clar que fer cuina de temporada vol dir observar constantment al seu voltant: l’horta, la pesca… Ara mateix és plena temporada, per exemple, del musclo:

 

Les bombetes de carabassa Font:tasttiana.blogspot.com

Les bombetes de carabassa Font:tasttiana.blogspot.com

El programa de totes les activitats del Tast el podeu trobar al seu bloc oficial.

Alèxia  Guilera