Menjar i beure | Tast Tiana

Què cuines, pel Tast? La carn, protagonista del Mas Corts

/ sergiquevedo

El restaurant aposta per unes delícies de llom ibèric amb la torta del Casar i un bombó de vedella, bolets a la salsa de ceps i patata palla.

Sergi  Quevedo | 05/06/2017 a les 20:52 0
 

Si parlem de restaurants que estan des del principi en aquesta aventura del Tast Tiana cal parlar del Mas Corts. El restaurant que porta la família Cardús és un dels que no falla mai a aquesta cita amb la vila. Per aquesta ocasió faran dos plats que ens presenta la mateixa Cinta, la responsable del restaurant

 

Foto: blog Tast Tiana

Foto: blog Tast Tiana

El més representatiu del Mas Corts és la cuina tradicional catalana i per això aposten per aquestes receptes. Aquest any també aniran de la mà de la Caseta del Mas Corts, un local al centre del poble on hi fa menjars per emportar el cap de setmana. No tancar el restaurant és molt més dur que no pas fer-ho:

 

El Tast Tiana tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de juny. Els tiquets per les degustacions de menjar valdran 3 euros i els de les degustacions de vi, 2,5 euros. Els preus tenen descomptes de fins a 3 euros si es compren més tiquets a la vegada.

El programa de totes les activitats el podeu trobar a la web del seu bloc oficial.

Creative Commons License
Sergi  Quevedo