Història | Solidaritat

Recorregut solidari per les masies de Tiana: horari flexible, plànol interactiu i videoguia

Vista del Casino de Tiana a la masia de Can Marí / sergiquevedo

L'Escola d'Adults Timó ha adaptat la tercera edició de la Caminada per les masies de Tiana al context de la pandèmia: es podrà fer entre el 20 i el 29 de novembre a qualsevol hora del dia i en grups de màxim sis persones.

Marta  López | 18/11/2020 a les 12:02 0
 

L’Escola d’Adults de Tiana i Montgat ha reinventat la Caminada per les masies de Tiana que organitzaven amb motiu de la Marató de TV3. Enguany, l’objectiu d’aquesta iniciativa solidària és sumar diners per a la investigació de la Covid-19 i és precisament aquesta malaltia la que impedeix que la tercera edició de la Caminada es celebri amb normalitat.

L’Esther Crivillers explica que l’han adaptat seguint el model de l’Enrucada reinventada d’enguany: es podrà fer entre el 20 i el 29 de novembre a qualsevol hora del dia i en grups de màxim sis persones:

 

Tots els participants rebran un enllaç a un plànol interactiu de Tiana on s’indicarà la ruta que s’ha de seguir, les 14 masies que formen el recorregut i un enllaç a un vídeo explicatiu realitzat pel Josep Maria Tòffoli:

 

A més, també s’inclourà el número de compte i el codi de Bizum de la Marató de TV3 per fer el donatiu que cadascú consideri més oportú:

 

L’Esther explica què cal fer per participar. A hores d’ara, ja tenen gairebé 60 persones apuntades:

 

La Caminada no és l’única activitat que tenen preparada amb motiu de la Marató de TV3. L’Esther explica que a principis de desembre organitzaran dues més:

 

Entre les masies que s’inclouen en aquesta ruta per Tiana es troben Can Marí, Can Nolis, Can Montcerdà, Can Gosch, Can Andreu, Can Fàbregas, Can Cirera o Mas Blanc.

Marta López
Marta  López