Montgat

Salvament Marítim treu a un home amb helicòpter de la platja de Montgat

Imatge de l'helicòpter apropant-se a la zona Font Facebook / sergiquevedo

El dimecres a la nit van ser alertats per part d'uns pescadors que van trucar a la Policia Local de Montgat. En aquell moment es van activar diversos mitjans per poder fer efectiu el rescat.

Sergi  Quevedo | 20/07/2017 a les 15:08 0
 

Aquest dimecres al vespre hi ha hagut un salvament espectacular a la platja de Montgat. El motiu ha estat un banyista que no podia sortir de l’aigua degut a la mala mar que hi havia. L’avís l’ha fet un pescador que ha vist com aquest banyista no podia sortir de l’aigua a uns dos metres de les roques que hi ha a la zona de l’espigó a prop del túnel del tren de Montgat.

 

Per aquest motiu el pescador ha avisat a la Policia Local que al mateix temps ha avisat al SEM i als bombers. En veure que no era possible el rescat s’ha avisat a Salvament Marítim. Aquests, segons informa premsa d’aquesta unitat, van rebre la trucada a les 22.01 i hi van enviar tres unitats. La barca de Salvament MIntaka, una patrullera de la Guardia Civil i l’Helicopoter Helimer 205 que finalment va ser qui el va aconseguir evacuar.

 

Tot i això, segons fons de Salvament Marítim, fins a les 22.57h no va ser alçat a l’aeronau. D’allà va ser traslladat a l’Aeroport de Barcelona on l’esperava una ambulància del SEM que el va traslladar a l’hospital. Sembla que tot i això l’home ja està bé.

Sergi  Quevedo