Cultura | Música i dansa

Santi Arisa i Agnès Miralbell inauguren les Nits al Jardí Lola Anglada

/ martalopez

Ho faran amb l'espectacle poètic-musical “Taverna de Poetes”. Es tracta d’una selecció de poemes musicats d’alguns dels autors més representatius dels Països Catalans, com Pere Quart, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall o Josep Vicent Foix, i alguns escrits pel mateix Santi Arisa.

Marta  López | 02/07/2019 a les 12:07 0
 

Durant el mes de juliol, les nits del dijous tornen a estar ocupades per la música. Es tracta de les Nits al Jardí Lola Anglada, una iniciativa amb més d’una dècada de vida que ja s’ha consolidat com una de les propostes més interessants de l’estiu a Tiana.

Els encarregats d’inaugurar l’edició d’enguany, aquest dijous 4 de juliol, seran en Santi Arisa i l’Agnès Miralbell amb el seu espectacle poètic-musical “Taverna de Poetes”. Es tracta d’una selecció de poemes musicats d’alguns dels autors més representatius dels Països Catalans, com Pere Quart, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall o Josep Vicent Foix.

El mateix Santi Arisa n’ha escrit i musicat uns quants, inclosos en aquest espectacle. Tal com explica aquest músic i bateria català, cada poema ha tingut un tractament diferent des de la perspectiva de diversos estils musicals:

 

L’espectacle en petit format compta amb la veu d’en Santi Arisa i els cors i el recital de l’Agnès Miralbell. Un duo que està en actiu des del setembre de l’any passat. Però tal com explica en Santi, ell ja tenia un espectacle similar abans d’unir forces amb l’Agnès:

 

Tots els poemes es poden trobar publicats en diversos discos com “Taverna de Poetes” i “La Taverna Tropical”. Aquest últim, explica Arisa, conté un tema que es diu “Tiana Colorida”, dedicat al poble i, en especial, a la seva companya Agnès:

 

En Santi Arisa ha viscut tota una vida dedicada a la música. Amb la seva bateria, ha format part de grups com La Tribu o Pegasus:

 

A més a més d’aquest espectacle poètic-musical, actualment també té altres projectes en actiu:

 

Les Nits al Jardí Lola Anglada acolliran cada dijous de juliol, a partir de les deu de la nit, un espectacle musical diferent. L’11 de juliol el violoncel de la Mabel Sanz i el piano de Fedor Veselov presentaran el concert “Passeig del romanticisme al segle XX”. La setmana següent, el 18 de juliol, serà el torn de Quartiana. Per últim, Mel Semé tancarà les Nits el dijous 25. L’entrada per a tots els concerts és gratuïta però l’aforament és limitat.

Marta López
Marta  López