Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La cobla Marinada torna a estrenar el Festival d’Estiu de Cobles i Compositors

Un any més, l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana organitza el Festival d’estiu de cobles i compositors. Cada dimecres de juliol, a dos quarts de deu del vespre, el Parc de l’Antic Camp de Futbol acollirà una cobla diferent que oferirà el repertori d’algun dels seus compositors. Una característica que fa que aquest festival sigui diferent de la resta, tal com explica la Leles:

 

Enguany, per primer cop, una cobla interpretarà temes de dos compositors diferents. Es tracta de la cita del dimecres 17 de juliol, a càrrec de la cobla Selvatana, que actuarà per primera vegada en aquest festival. La cobla tocarà les sardanes de Jordi Feliu i Josep Farràs:

 

La resta de dies estaran dedicats a una cobla i un compositor. Aquest dimecres 3 de juliol, per exemple, serà el torn de la Cobla Marinada, una habitual del festival, que interpretarà sardanes de Joan Vilajuliu:

 

La següent cobla convidada serà la cobla Mil·lenària, que vindrà el dimecres 10 de juliol per tocar temes de Galdric Vicens:

 

Un repertori de 9 temes que acabarà amb un final de festa amb obres compostes pel mateix Galdric Vicens però d’un estil diferent, com boleros o valsos:

 

Per últim, la cobla Reus Jove tancarà el festival el dimecres 24 de juliol, amb peces d’Eduard Sendra:

 

Cada cobla tindrà un repertori de 9 temes. Després de la quarta sardana, serà el torn del concurs de sardanes revesses:

 

El concurs es farà els quatre dies i el premi es repartirà durant l’última sessió. A més a més, tothom qui vagi al festival podrà sopar el menú sardanista que prepara Cal Toni per un preu molt assequible:

 

Conegut anteriorment com a sardanes a la fresca, el festival d’estiu de cobles i compositors es va canviar el nom per adequar-ho a la importància que tenien aquestes audicions.