Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Riera acull la lectura del menifest del dia de l’Orgull LGTBIQ+

L’acte oficial en motiu del dia de l’Orgull ha tingut dues parts, la més reivindicativa amb la lectura del manifest unificat per part d’Isidre Mestres. Aquest  any s’ha volgut reivindicar especialment els fets que es commemoren cada 28 de juny ja que es celebren els 50 anys dels disturbis de Stonewall. Aquest any el manifest reivindicava que les lluites que encara avui segueixen presents i les noves que han aparegut.

 

L’alcaldessa Marta Martorell també ha aprofitat explicar que des del govern es vol treballar de la que els seu ciutadans es sentin orgullosos en aquest aspecte i per arribar a una igualtat real.

 

Després de la lectura del manifest membres de l’associació Grup d’amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG) han projectat el documental “Diversitat i Terres” on diverses persones emigrades homosexuals i transsexuals expliquen les seves experiències i que els ha portat a venir a viure a Espanya. Aquest documental i el fòrum posterior han vertebrat l’acte oficial del dia de l’Orgull LGTBIQ+ d’enguany.