Igualtat

Tiana celebra la Festa de l’Orgull LGTBIQ+ el 28-J

/ andrearomera

Demà, el Casal de Tiana acollirà diferents activitats per a totes les edats des de les sis de la tarda.

Andrea  Romera | 27/06/2022 a les 9:57 0
 

Demà, dimarts 28 de juny, se celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, en què tenen lloc diferents actes i activitats arreu del món amb l’objectiu de defensar els drets de les persones del col·lectiu LGTBIQ+. I un any més, Tiana se suma a la celebració. Enguany, amb una sèrie d’activitats per a tots els públics que tindran lloc al Casal de Tiana des de les sis de la tarda.

A les 18 h la Sala Albéniz acollirà l’obra teatral “La motxilla de l’Ada”. Es tracta d’una obra pensada per un públic familiar, on l’Ada, mentre comparteix temps amb els seus amics, s’adona que no s’identifica amb el que entenem per ser un nen o una nena. L’obra va rebre el Premi de la Crítica 2021 al millor espectacle per públic familiar. El preu per veure-la és de 5 euros, però es disposarà d’abonaments 2×1.

Més tard, a les 19:30 h, es llegirà el Manifest LGTBIQ+ a càrrec de la Maria Casanovas Batlle, cap de l’AEiG Roger de Flor. I per últim, a les 19:45 h, el pati de les moreres del Casal acollirà la Festa de l’Orgull LGTBIQ+, un “Guateque” a càrrec dels PD Antifaç de Gala. Aquestes dues activitats són gratuïtes i no requereixen entrada.

 

Andrea Romera
Andrea  Romera