Ajuntament | Laboral

Tiana comptarà l’abril amb una regidoria de promoció econòmica

La nova regidoria dependrà directament d'Alcaldia / lalocal

En poques setmanes es farà el procés de selecció del tècnic o tècnica que treballarà a la nova regidoria. Serà aleshores quan es doni a conèixer la cartera de serveis de la Regidoria de Promoció Econòmica.

Alèxia  Guilera | 23/01/2017 a les 11:42 0
 

Tiana tornarà a tenir àrea de promoció econòmica. De fet, serà una regidoria la partida per a la qual s’ha creat per primer cop: són 105.000 euros que s’acaben d’aprovar dins el Pressupost municipal que va rebre llum verda del ple aquest 3 de gener. L’objectiu central, ha explicat l’alcaldessa Ester Pujol, és promocionar econòmicament Tiana, generant-hi riquesa, a través de quatre pilars essencials:

 

Dins la nova regidoria, ha afegit Pujol,  s’han dissenyat un seguit de programes “molt diferenciats dels que hi ha a altres municipis”. N’ha posat un exemple:

 

Dins la regidoria de Promoció Econòmica, que dependà directament de l’alcaldessa, es crearan també unes píndoles de “couching”, adreçades a les persones menors de 30 anys per tal d’ajudar-les a superar un procés de selecció i intentar, així, que puguin entrar al mercat laboral. La idea, remarca Ester Pujol, no és ni ensenyar a fer currículums ni fer plans de viablitat empresarial perquè ja hi ha altres espais a prop on això s’està fent.

 

L’apartat destinat a promocionar el comerç local, dins la nova regidoria, contempla 50.000 euros per a aquesta tasca. És gairebé el 50% del total de la partida de Promoció Econòmica. I és que un dels plats forts és fer a Tiana un pla de dinamitzacio comercial força ambiciós.

L’Ajuntament ja va tenir una tècnica de promoció econòmica, ja dins el mandat d’Ester Pujol, però va plegar fa alguns anys i l’àrea pràcticament va deixar de funcionar. Per què s’ha trigat tant en tornar a tenir-ne una altra?

 

En poques setmanes es farà el procés de selecció del tècnic o tècnica que treballarà a la nova regidoria que podria estar funcionant plenament, assegura Pujol, aquest mes d’abril. Serà aleshores quan es doni a conèixer públicament la cartera de serveis d’aquesta nova Regidoria de Promoció Econòmica.

Alèxia  Guilera