Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un miler de persones assisteix al cinquè Tiana Negra

El Tiana Negra ha tancat la seva cinquena edició aquest dissabte a la nit, després d’haver rebut prop d’un miler d’assistents, segons càlculs de l’organització. Al discurs de cloenda la regidora de cultura, Núria Blasco, ha recordat que van iniciar aquest festival al 2013 “amb molta força i moltes ganes” i assenyalava que, durant aquests cinc anys, han aconseguit “donar visibilitat a la novel·la negra en català”.

De fet, en declaracions a La Local, la regidora assegurava estar molt contenta amb els resultats i destacava que la primera valoració és molt positiva.

 

En la mateixa línia s’han pronunciat el tinent d’alcalde, Ricard Fabra, i el director del festival, Sebastià Bennasar, que destacaven els bons resultats del Tiana Negra.

 

Bennasar, per la seva banda, ha fet èmfasi en el número d’assistents, que segons les seves dades ha crescut en 200 persones respecte a l’any passat, assolint el miler d’assistents.

 

A més, també s’han venut 250 llibres, 50 exemplars més que al 2016. Núria Blasco, però, també ha destacat la importància de mirar cap enrere. Per ella, totes les edicions dels festivals els hi han aportat records molt bonics i, enguany, no ha estat diferent.

 

De fet, a la regidora de cultura li costa decidir quina ha estat la seva activitat preferida d’aquesta cinquena edició, tot i que ha destacat que la col·laboració de les puntaires amb el concurs Tiana Negra i Punta Blanca demostra la connexió positiva que existeix entre el poble i el festival.

 

El director del Tiana Negra, però, està molt content amb que l’homenatge al mallorquí Antoni Serra hagi funcionat tan bé, ja que era una de les activitats que més il·lusió li feien a nivell personal.

 

El que sembla garantit, doncs, és el futur del festival. Així ho ha assegurat el tinent d’alcalde, Ricard Fabra.

 

De fet, Sebastià Bennasar ho té més que clar i assegura que ja té enllestides les idees per la sisena edició del festival.

 

Així, doncs sense cap dubte, es compliran les paraules que la Núria Blasco ha pronunciat al discurs de clausura: “Ens veiem l’any vinent”.