Cultura | Festa Major

Tiana Groove Collective: el nou conjunt musical del poble

El músic Roger Giménez és l'ànima de la nova formació musical tianenca / lalocal

Diversos professionals de la música de Tiana s’uneixen per crear un conjunt de Groove que estarà obert a tots els músics del poble que en vulgui formar part. El primer concert serà per la Festa Major, al Parc Doctor Mascaró.

Anna  Molas | 23/07/2017 a les 20:36 0
 

La idea va ser del músic tianenc Roger Giménez, que va proposar crear un gran grup de Groove al poble per tal de poder atendre el màxim de concerts possible. A les actuacions no haurien d’aparèixer sempre les mateixes persones necessàriament, en canvi, en el cas que hi hagués una baixa, en ser un col·lectiu sempre hi hauria un músic que la pogués cobrir. Ens ho explica un dels membres del nou conjunt, David Pérez:

 

De moment, el grup es dedicarà a interpretar cançons conegudes per un públic de festa major. Tot i així, no es volen tancar portes de cara al futur. Així ho expressa Pérez:

 

La llavor està plantada, i sense pressió però amb moltes energies engega Tiana Groove Collective. Oferirà la seva primera actuació per la Festa Major, el 9 de setembre al Parc Doctor Mascaró:

 

Alguns membres de mítics col·lectius musicals de Tiana com ara Mortimers i Bandabòlit ja s’hi han sumat. Tot i així, en David reitera que no es tracta de la fusió de grups ja existents, sinó d’un ensemble de totes les persones dedicades a la música al poble que en vulguin formar part.

Anna  Molas