Tast Tiana

Tot a punt pel Tast Tiana

Foto: Ajuntament de Tiana. / martalopez

Divendres, dissabte i diumenge, de set de la tarda a nou de la nit, La Local-Ràdio Tiana emetrà un programa en directe des de la plaça de la Vila.

Marta  López | 14/06/2019 a les 10:24 0
 

L’onzena edició de la mostra gastronòmica i del vi de Tiana arrenca aquest divendres. El xef Carles Abellán, impulsor de Tapas 24 i La Barra, serà l’encarregat de donar el tret de sortida al Tast Tiana amb el tradicional pregó que tindrà lloc a les set de la tarda.

Igual que l’any passat, hi hauran tres punts estratègics. La Plaça de la Vila, on estaran instal·lats els estands dels restauradors i cellers participants al Tast; els jardins Lola Anglada, amb taules on poder tastar el menjar i el vi; i Can Riera, que acollirà showcookings, tast de vins i d’altres activitats dinamitzadores.

La mostra comptarà amb la participació de 7 restauradors, 2 pastisseries i 2 cervesers de Tiana; 11 cellers i 6 restaurants convidats, que es repartiran de dos en dos al llarg d’aquests tres dies que duri el Tast.

Pels qui no hagin comprat els tiquets de manera anticipada, ho podran fer als dos punts de venda situats al carrer Sant Francesc i al costat del jardí de Lola Anglada.

Fira Tast

L’Associació de Comerciants i Serveis de Tiana (ACIST) organitza per aquests tres dies de Tast el Fira Tast, un espai comercial d’artesania, moda, complements i alimentació que estarà ubicat als carrers Marquès de Monistrol, La Pau i Anselm Clavé.

En aquesta nova edició, les carpes dels comerciants estaran acompanyades de jocs, tallers, passejades en ruc i un “tiovivo” artesanal a pedals. A més a més, les nits de divendres i dissabte es podrà gaudir de dos concerts de música en viu.

En directe

La Local-Ràdio Tiana prepara una programació especial pels tres dies del Tast Tiana. Divendres, dissabte i diumenge, de set de la tarda a nou de la nit, s’emetrà un programa en directe des de la plaça de la Vila per recollir els testimonis dels participants, els visitants i els organitzadors de la mostra.

Marta López
Marta  López