Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Marta Martorell, nova alcaldessa de Tiana

Aquest dissabte 15 de juny s’ha constituït el nou ple de Tiana sorgit de les eleccions municipals del 26 de maig. Una sessió que s’ha realitzat per primer cop a la Sala Albéniz per poder encabir més públic i que ha començat a les dotze del migdia.

Durant la primera part de l’acte els 13 regidors i regidores han pres possessió del seu càrrec. Només 3 d’ells provenen de la legislatura anterior, la resta són nous. La llista completa, doncs, és la següent:

1. Isaac Salvatierra (Junts per Tiana)

2. Cristina Comas (Junts per Tiana)

3. Núria Amado (Junts per Tiana)

4. Susanna Capell (Junts per Tiana)

5. Ramon Coll (Junts per Tiana)

6. Marta Martorell (ERC)

7. Àlex Robles (ERC)

8. Mireia Salvador (ERC)

9. Jaume Darbra (ERC)

10. Albert Sales (PSC)

11. Antonio Sánchez (PSC)

12. Mateu Hernández (JuntsxCat Tiana)

13. Marta Guàrdia (JuntsxCat Tiana)

La segona part de la sessió de constitució ha sigut el moment de la votació del nou alcalde o alcaldessa. Els 13 regidors i regidores han depositat el seu vot a l’urna i han decidit per majoria absoluta que la propera alcaldessa de Tiana fos la cap de llista d’ERC, Marta Martorell.

La ja proclamada alcaldessa ha tingut els 4 vots del seu grup municipal, els 2 de Junts per Catalunya Tiana i els 2 del PSC Tiana, un suport que ja s’havia manifestat públicament durant aquests últims dies, tal com explicàvem en aquest fil de Twitter:

8 vots, doncs, que han superat els 5 de la llista més votada, Junts per Tiana, que han donat el seu vot al candidat Isaac Salvatierra.