Cultura

Tres joves talents tianencs inauguraran les Nits de música

/ martalopez

Parlem amb la Martina Ribas, la Lucia Medina i la Susi Abanades, que aquest dijous 8 de juliol interpretaran temes propis, covers i versions acompanyades d’una guitarrista en directe.

Marta  López | 07/07/2021 a les 17:17 0
 

Dels Jardins Lola Anglada al Parc de l’Antic Camp de futbol. Enguany, les Nits de música canvien d’escenari però no d’essència. Els dijous de juliol, a les deu de la nit, es podrà gaudir dels concerts programats per aquesta nova edició.

El primer tindrà lloc aquest dijous 8 de juliol i comptarà amb l’actuació de tres joves talents tianencs, la Martina Ribas, la Lucia Medina i la Susi Abanades. Cada una d’elles interpretarà temes propis, covers i versions acompanyades d’una guitarrista en directe.

La Martina Ribas explica que la seva vinculació amb la música existeix des de ben petita, ja que bona part de la seva família es dedica a aquest món, i va començar a estudiar-la amb només 6 anys:

 

La Lucia Medina té 19 anys i 10 els ha dedicat a la música. Ella ens explica que, en els seus inicis, no va passar les proves d’accés per entrar a la coral de la seva escola i, per compensar-ho, es va apuntar a l’escola de música per aprendre a tocar el piano:

 

Ara, una dècada després, no només sap tocar diferents instruments, com el saxo, el clarinet o la guitarra, sinó que ha aconseguit dedicar-se també al cant i protagonitzarà, juntament amb les seves dues companyes, el concert d’aquest dijous:

 

La Susi Abanades explica que la música, d’una forma o altra, l’ha acompanyat des de sempre:

 

El seu primer contacte amb el món de la música, però, va ser durant l’institut, quan va formar part de la banda del centre. Quan va fer Selectivitat i va arribar l’hora de decidir el seu futur, va fer el pas i va decidir professionalitzar-se en aquest món:

 

La Susi diu que serà molt especial veure a les tres dalt de l’escenari:

 

El dia 15 de juliol serà el torn de Mel Semé, un vell conegut de les Nits de música que farà un recorregut per les músiques de diferents èpoques, cultures i llengües, passant per la Cuba natal, Brasil, Jamaica, Haití, Estats Units, Regne Unit, Espanya i Catalunya.

Marta López
Marta  López