Successos

Triple robatori d’instruments a una professora de Mozartiana i dues companyes

/ martalopez

El passat diumenge 2 de desembre a la nit, després del concert que van fer a Vilafranca del Penedès, algú es va emportar els seus instruments: un violoncel Haiko Seiffert del 2007 amb arc Jean Pascal; una viola Bernd Hiller del 2015 amb arc model Hill i arc barroc; i un violí David Bagué del 1999 amb arc Richard Grünke.

Marta  López | 04/12/2018 a les 15:47 0
 

El passat diumenge 2 de desembre a la nit, després del concert que van fer a Vilafranca del Penedès, l’Ariadna, professora de violí de Mozartiana, juntament amb dues companyes més, van ser víctimes d’un robatori.

Algú es va emportar els seus instruments, un violoncel Haiko Seiffert del 2007 amb arc Jean Pascal; una viola Bernd Hiller del 2015 amb arc model Hill i arc barroc; i un violí David Bagué del 1999 amb arc Richard Grünke. L’Ariadna explica com va anar tot:

 

Des de que es van emportar els seus instruments les tres han fet tota la difusió possible per intentar recuperar-los:

 

Per a elles és molt important recuperar tant els instruments com els arcs i les fundes que els acompanyaven. Ofereixen una recompensa per qui els trobi. Us podeu posar en contacte amb elles a través dels seus número de mòbil, inclosos al cartell de cerca.

Marta López
Marta  López