Mèdia

TV3 dedica un especial a Pau Riba

La Sala Albéniz ha sigut un dels escenaris de gravació d'aquest especial. Foto: Gemma Liñán. / martalopez

Aquest dimarts 15 de febrer hi haurà sessió doble: a les 22:05 s'emetrà l'especial "Pau Riba. L'home còsmic" i a les 23:20, al canal 33, la gravació del Jisàs de Netzerit del passat Sant Esteve.

Marta  López | 14/02/2022 a les 17:10 1
 

TV3 dedicarà una nit especial a Pau Riba aquest dimarts 15 de febrer. El programa “Pau Riba. L’home còsmic”, dirigit i presentat per la Laura Rosel, s’emetrà a les deu i cinc minuts de la nit i comptarà amb una entrevista en profunditat enregistrada a la Casa Alta i el testimoni de diversos personatges que l’han acompanyat al llarg de més de mig segle:

 

Entre els noms que apareixeran a “Pau Riba. L’home còsmic” es troben Jaume Sisa, Albert Pla, Roger Mas, Alaska, Marina Rossell, Luz Casal, Quico Pi de la Serra, Quimi Portet, Lluís Llach o Joan Manuel Serrat.

La Sala Albéniz serà un dels escenaris principals d’aquest especial. El dilluns 7 i el dimarts 8 de febrer es van dur a terme les gravacions d’algunes entrevistes i actuacions musicals que es podran veure aquest 15 de febrer, com les versions de “Noia de porcellana” interpretada per Caïm Riba o de “Es fa llarg esperar”, cantada per Maria del Mar Bonet.

El programa també comptarà amb una lectura de l’obra de Pau Riba i una selecció de peces clàssiques de la seva discografia versionades per artistes joves com The Sey Sisters i La Ludwig Band.

No faltaran, tampoc, els De Mortimers, amb els que ha compartit 20 anys d’escenaris gràcies al Jisàs de Netzerit. De fet, l’especial continuarà a un quart i cinc de dotze al canal 33 amb l’emissió del concert que es va gravar el passat Sant Esteve a la Sala Albéniz.

Marta López
Marta  López
 
 

Comments are closed.