Esports | Vòlei

Voleiday Tiana, la festa esportiva per donar a conèixer el vòlei

A l'esquerra, el president del Club de Vòlei Tiana, Pep Urrutia; i la tresorera del club, Lourdes Pérez. A la dreta, Ricard Llort, entrenador de l'equip sènior masculí. / martalopez

El divendres 29 de desembre, el Pavelló acollirà el primer Voleiday Tiana, organitzat pel Club de Vòlei Tiana. L'objectiu principal és donar a conèixer aquest esport.

Marta  López | 20/12/2017 a les 21:16 0
 

El Club de Vòlei Tiana fa sis mesos que va canviar la seva Junta Directiva. Això ha comportat un canvi d’orientació en l’àmbit de la direcció tècnica i en la forma de dinamitzar i estructurar el club. Ricard Llort, entrenador de l’equip sènior masculí, explica que dins dels nous objectius entra donar a conèixer el vòlei i per això han creat el primer Voleiday Tiana:

 

Serà una jornada on competiran totes les categories que formen el club. Pel matí serà el torn del torneig escolar, on les noies s’enfrontaran a dos equips convidats: el Vall d’Hebron i l’Escola Assís de Premià de Mar. Per la tarda jugaran tots els equips federats: el cadet femení, que jugarà contra el Vilassar de Mar; el juvenil femení, contra el Vall d’Hebron; el sènior femení, que s’enfrontarà al RCD Espanyol i per últim estan acabant de tancar contactes amb el Barça pel partit del sènior masculí. Entre partit i partit, tenen pensades activitats per tothom qui vingui a veure’ls:

 

El fet de fer-ho en dates nadalenques també influirà en la jornada, on tenen prevista una activitat per desitjar l’any nou:

 

Donar a conèixer un esport minoritari

L’objectiu final d’aquesta jornada és fer arribar el vòlei als tianencs i tianenques, i a tothom que s’acosti, per tal que coneguin millor aquest esport. El president del Club de Vòlei Tiana, Pep Urrutia, insisteix en aquesta idea:

 

El Voleiday es farà el divendres 29 de desembre al Pavelló. La jornada matinal començarà a les 10 i acabarà a la 1 i per la tarda es faran dos partits a les 18 i dos a les 20. Es preveu que l’entrega de copes i medalles es faci cap dos quarts de deu, com a acte final de la jornada.

Marta López
Marta  López