Urbanisme

“No volem que el projecte d’ampliar Escalfapé passi per davant de la senyora Engràcia”

Façana de la casa, entre Matas i Escalfapé / martalopez

Veïns i veïnes de Pau Casals no volen que, "en cap cas", el projecte d'eixamplar el carrer Escalfapé (que permetria fer-hi doble carril) passi per davant de la voluntat de la senyora que viu a la casa que caldria enderrocar.

Alèxia  Guilera | 17/01/2018 a les 14:38 0
 

El veïnat del carrer Pau Casals no vol que, “en cap cas”, el projecte d’eixamplar el carrer Escalfapé (que permetria fer-hi doble carril i doble sentit de circulació) passi per davant de la senyora Engràcia, la persona que viu a la casa que caldria enderrocar per fer realitat el projecte esmentat. Així ho ha volgut remarcar i puntualitzar la portaveu de veïns i veïnes del carrer Pau Casals, Anna Nicolás:

 

I és que els darrers dies, tant veïns i veïnes del poble com grups polítics municipals han tornat a parlar d’un antic projecte urbanístic. Un projecte que proposava expropiar i enderrocar la casa cantonera de Matas amb Escalfapé, per permetre l’ampliació d’aquest darrer.

Preguntada al respecte, la senyora Engràcia ha dit que està d’acord en què s’enderroqui el seu habitatge però quan ella ja no hi sigui.

Alèxia  Guilera