Cultura

Xarim Aresté, millor disc de pop-rock dels Enderrock, enceta el cicle D’Acords

Xarim Aresté va rebre el premi Enderrock al millor disc de pop-rock el 2017 / Alexia Guilera

Una de les novetats d'enguany és que els concerts es faran cada primer diumenge de mes en comptes de l'últim. Alguns es traslladaran a la sala de concerts de Mozartiana i la resta se seguiran fent a Can Riera

Alèxia  Guilera | 23/01/2018 a les 18:53 0
 

El cicle D’Acords no només seguirà programant músiques diverses durant tot el que queda d’aquest curs a Tiana sinó que, a més, ho farà mantenint l’alt nivell que ha caracteritzat, fins ara, la seva programació. Una de les novetats d’enguany és que els concerts es faran cada primer diumenge de mes en comptes de l’últim. Alguns es traslladaran a la sala de concerts de Mozartiana i la resta se seguiran fent a Can Riera. La taquilla inversa ha funcionat “molt bé”, asseguren els organitzadors, per això seguirà vigent.

Per a aquest 4 de febrer els programadors -la banda tianenca Bandabòlit- ja ho tenen tot a punt: l’artista convidat serà en Xarim Aresté, un guitarrista de pop-rock quasi consagrat malgrat la seva joventut, que ha tocat ja al costat de Maika Makovski o Pascal Comelade. En Pau Josa, membre dels Bandabòlit, ens en parla:

 

Aquest serà un dels concerts que, per a Bandabòlit, constitueixen un dels plats forts del D’Acords entre ara i el mes de juny. Un altre dels espectacles més esperats arribarà el mes de març. El dia 4, també diumenge, aquest cop a la sala gran de Mozartiana, actuarà el pianista Marco Mezquida:

 

Durant el que queda de curs –és a dir, fins el juny, en què acabarà aquesta segona temporada del cicle- només es faran concerts a Mozartiana o a Can Riera ja que l’acústica de la sala Albéniz, explica en Pau Josa, no els satisfà del tot.

El concert del D’Acords del mes d’abril tindrà com a protagonista la Mercè Pi, integrant de Bandabòlit i professora de cant coral a l’’Orfeó Català, amb seu al palau de la Música.

El D’Acords, que seguirà començat a les 19h com fins ara, ha aconseguit una mitjana de 60 persones a cada concert: tota una fita, assenyalen els Bandabòlit.

Alèxia  Guilera