Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La 19ª edició del Tiana Antica escalfa motors

De nou serán dos caps de setmana -el 26 i el 27 de maig i el 2 i 3 de juny-, i tres espais diferents del poble -l’Ermita de l’Alegria, Can Parxet i la Sala Albéniz- els que acolliran la dinovena edició del Tiana Antica, el festival de música antiga. El director del festival, Llorenç Blasi, destaca com mantenir aquest format en dos caps de setmana diferents és més còmode pel públic i es poden dividir millors els concerts:

 

Tot i que encara estan acabant de tancar el programa, Blasi avança que aquest any hi hauran dos concerts molt especials. El primer és el que organitzarà Lux fundació el diumenge 27 de maig. El director explica qui són i per què és un concert diferent:

 

Aquest és el segon any que Lux fundació participarà al Tiana Antica. L’any passat va venir el Santi Miró, especialitzat en viola de gamba. Aquest any, el concert tindrà com a protagonista un altra dels músics de la fundació, el Dani Espasa:

 

El segon concert és amb el que estan més entusiasmats: portaran un piano original de Mazi Clementi, contemporani de Mozart, acabat de reconstruir:

 

A hores d’ara encara estan treballant per aconseguir portar-lo a la Sala Albéniz, lloc on preveuen que es realitzi el concert. Durant els mesos que queden fins el maig hauran d’acabar de tancar el programa. Blasi preveu que cap al mes d’abril ja podran començar a fer promoció del festival i que les entrades es posaran a la venta per aquelles dates.

Informació elaborada conjuntament amb Alèxia Guilera.