Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Primera xerrada de l’any a Tiana de l’Aula d’Extensió Universitària

Un dijous al mes, a dos quarts de set de la tarda, la Sala Albéniz acull les conferències de l’Aula d’Extensió Universitària Timó. La cita d’aquest gener serà dijous 25 amb una xerrada del doctor Juli Samsó, historiador expert en el món àrab medieval. El catedràtic parlarà sobre Al-Andalus com a pont de ciència entre Orient i Occident. La Isabel Montseny, una de les organitzadores, explica perquè creu que és un tema que pot interessar el públic:

 

Aquest cop i per primera vegada, però, el tema de la xerrada no es quedarà només entre les quatre parets de la Sala Albéniz. Aquesta setmana l’Aula d’Extensió ha començat una col·laboració amb la biblioteca Can Baratau per muntar una petita exposició relacionada amb el tema del qual parlaran periòdicament. La Rosa, membre de l’Aula, ho explica:

 

Per tant, l’exposició es podrá visitar al llarg d’aquesta setmana i servirà de complement a la conferència. La Rosa espera arribar a una col·laboració semblant amb la biblioteca pública de Montgat, ja que les xerrades es fan entre tots dos municipis.

Propers esdeveniments

Tot i que les xerrades de l’Aula d’Extensió Universitària s’organitzen anualment, es van anunciant trimestralment. Per tant, ja se saben les dues conferències que es faran el febrer i el març a Tiana. El 22 de febrer vindrà en Pep Quintana, especialista en Salvador Espriu, per parlar sobre l’escriptor d’una manera diferent a l’habitual, tal com destaca la Isabel:

 

Per últim, el 22 de març el convidat será en Jordi Camins, especialista en l’observació de les glaceres, per parlar sobre l’Antàrtida.

Xerrades per a tots els gustos que tindran les seves respectives exposicions a Can Baratau.