Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

14H: L’Escorxador i l’Escola Tiziana, els col·legis electorals amb més participació aquest 23J

2.603 persones ja han votat a Tiana, el que suposa el 36,82% del cens. El primer avanç de participació de les eleccions generals d’aquest 23 de juliol dona 6,35 punts menys que a les eleccions del 10 de novembre del 2019, quan a la mateixa hora ja havia votat el 43,17% del cens.

Matí tranquil al col·legi Lola Anglada, que compta amb ventiladors i aires acondicionats portàtils per fer passar la calor. La mesa A, que compta amb el percentatge més baix de participació (32,56%), s'ha hagut de constituir amb el 2n suplent de primer vocal. Els membres d'aquesta mesa han explicat que a primera hora del matí han tingut poca afluència i creuen que serà cap a les sis de la tarda quan hi haurà més moviment.

Això també li ha passat a la mesa A de la Sala Albéniz, on també s'ha hagut de quedar el 2n suplent de segon vocal. En el seu cas, però, amb l'afegit li tocava repetir per segona vegada com a membre de mesa. Sobretot han notat més afluència cap al migdia. Tot i que l'equipament compta amb aire acondicionat, també s'han necessitat ventalls per fer passar la calor.

Des de l'Escola Tiziana han manifestat que han tingut més participació de l'esperada. De fet, la mesa B compta amb el segon percentatge de participació més alt, un 42,08%. En el seu cas, compten amb ventiladors per fer front a la calor.

La mesa amb més participació ha sigut la mesa B de l'Escorxador, amb el 42,26% dels votants. Allà és on es trobava la regidora de JuntsxCat, Montse Torres, com a presidenta de mesa, que explica que el col·legi ha tingut una entrada constant de votants des de primera hora del matí. L'equipament compta amb aire acondicionat.

Pel que fa a la biblioteca Can Baratau, també han vist bastant moviment durant tot el matí. De fet, expliquen que pensaven que hi aniria menys gent. La ubicació de les meses ha variat respecte a les municipals. Les dues meses que es troben a la recepció compten amb aire acondicionat, mentre que la mesa C, ubicada a la sala d'actes, té ventiladors.