Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

250 avis es troben al Casal

Aquest dijous també ha estat el dia de la gent gran al poble. 250 avis s’han trobat a la Sala Albéniz per celebrar una vellesa activa. Damunt l’escenari han demostrat les ganes que tenen, al llarg de tot l’any, de moure el cos. Així doncs, han ballat country, sevillanes o balls de saló. El president d’aquesta entitat, Frederic Corominas, ha valorat molt positivament els últims mesos del Casal.

 

Des de fa un any, a l’Esplai Tiana s’han engegat moltes activitats i una vintena de cursos. A banda de les visites culturals, les caminades per fer salut i les classes dirigides de gimnàs, les activitats que tenen més èxit són les projeccions de cinema i la plena (el bingo). A més, el nombre de socis ha augmentat considerablement.

 

Els participants d’aquest festival han assegurat que tenen més marxa que moltes persones joves. Com sempre, avui les que més han destacat damunt l’escenari han estat les dones. Entre elles: la Marisol Vázquez i la Mercè Pérez, una presentadora i l’altra ballarina de country.

 

El que ha ajudat a tots aquests avis a ballar amb força a la Sala Albéniz ha estat l’arròs. Al migdia, com ja és tradicional, han preparat una gran paella. Un dels cuiners ha estat Paquito Riera.

 

L’alcaldessa, Esther Pujol, el regidor de medi ambient, Héctor González i altres representants de l’Ajuntament han acompanyat els avis al dinar i a la festa.