Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Suport a Tiana als 3 membres del Govern imputats

A Tiana també es va donar suport, amb una concentració, als tres càrrecs de l’anterior Govern català que aquesta setmana han estat citats a declarar per haver estat querellats i imputats per convocar el procés participatiu del 9-N. Com és sabut, són la consellera d’Educació Irene Rigau, l’exvicepresidenta del Govern Joana Ortega i el president en funcions, Artur Mas.

La plaça de la Vila va reunir una cinquantena de persones, en un acte -convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural- qualificat d’emotiu per diversos assistents.

Hi havia representants de tots els partits amb representació municipal excepte el PP, és a dir, PSC, CDC-DC, ERC, Junts per Tiana i la CUP. Però, també, força presència de ciutadans i ciutadanes que van voler ser presents en aquest acte simbòlic. La Local va parlar amb algunes d’aquestes persones:

 

Jordi Millán, coordinador local de l’ANC, es mostrava molt satisfet per l’acte, perquè representa, va dir, la defensa de la democràcia. Millán va qualificar així les querelles contra membres del Govern català:

 

Per la seva banda, Gador Ayra, presidenta local d’Òmnium Cultural, va dir sobre les querelles que “fins aquí ja no s’hauria d’haver arribat”. Ayra va valorar també positivament l’afluència de gent a la concentració de Tiana:

 

L’acte, com no podia ser d’una altra manera, es va cloure amb el cant del Segadors: