Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

3 detinguts per robar en trasters, a Mataró

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres joves per cometre 19 robatoris en trasters d’un pàrquing de Mataró. Aquests fets van tenir lloc al barri de l’Havana, durant la matinada del passat 21 de maig. Els investigadors van poder recuperar tot el que havien robat: roba, eines, motxilles i bicicletes de muntanya, entre d’altres. Els detinguts van passar a disposició judicial el passat 23 de maig i el jutjat en funcions de guàrdia de Mataró va decretar la seva llibertat. Els joves eren de nacionalitat brasilera, magrebina i dominicana, i veïns de Premià de Mar i de Mataró.

La investigació, però, continua oberta. Els detinguts podrien estar relacionats amb altres fets delictius de les mateixes característiques.

 

Els robatoris de trasters a Tiana

A Tiana, aquest mes de maig, els veïns d’algunes comunitats també es van endur algun ensurt amb els trasters. El dia 12 de maig, al migdia, dos pàrquings comunitaris diferents es van trobar amb les portes forçades. Un d’aquests edificis era el dels pisos de lloguer social de Can Gaietà. En aquest últim cas, però, els lladres no es van emportar gairebé res dels armaris. És per això que la Policia Local va publicar un comunicat per recomanar prudència als propietaris de places de pàrquing i trasters. Un dels principals consells: esperar que les portes automàtiques dels aparcaments s’abaixin i evitar guardar objectes de valor als trasters.