Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Miguel Ángel Martínez: “Tots els diners invertits als Diables s’han convertit en la nova bèstia”

El cercavila de la Colla de Diables Trempera Nostramu del proper diumenge 15 de juny començarà a les 10:30h a la Plaça de la Vila i acabarà al Parc de l’Antic Camp de Futbol. Allà, es portarà a terme el bateig de la bèstia, on es donarà a conèixer el seu nom i la seva història, que s’han escollit entre les diferents propostes dels nens de les escoles de Tiana. De moment, l’únic que se sap és que les tres propostes finalistes són les dels grups sota els següents pseudònims: Les maduixes, Els animals de mar i Els youtubers.

Gemma Arrabal i Miguel Ángel Martínez a l'estudi de Ràdio Tiana
Gemma Arrabal i Miguel Ángel Martínez a l’estudi de Ràdio Tiana

Segons el president de la Colla de Diables, Miguel Ángel Martínez, es va optar per fer el procés de selecció d’aquesta manera perquè els nens del poble sempre han participat activament a les seves activitats.

 

El suport econòmic rebut gràcies a totes aquestes activitats ha estat vital per poder fabricar la nova bèstia. Per això, els Diables conviden a tots els veïns de Tiana que assisteixin al cercavila per veure el resultat final d’una feina que porten fent des de fa molt temps. L’ocasió ho mereix, perquè fa 5 anys des de l’anterior bèstia: el Llauna. Pel que fa a la vestimenta, no cal preocupar-se perquè l’acte principal és un espectacle de foc que es veurà a una distància prudent.